Bejelentkezés

Osztálykirándulások

Azok számára ajánljuk, akik nyitottak a vízitúrázás által elérhető szépségekre, élményekre, viszont mindezt egy instant formában kívánják élvezni. A Vízivándor táborok e fajtái 3 naposak, viszont a csoportok ugyanazt a szolgáltatást megkapják, mint a hosszabb túrákra jelentkezők. A pályázat és a jelentkezés részletes feltételei a továbbiakban olvashatók.

Pályázati kiírás megtekintése

Dunasziget

Az osztálykirándulás egyik lehetséges helyszíne a Szigetközben Dunasziget. A hely sajátossága egy hegyi patak tisztaságú szivárgó ág, amelyen különleges élmény a kenuzás.

  • Időtartam 3 nap
  • Hossz 40 - 60 km
Jelentkezés

Ásványráró

A másik kiváló helyszínünk az osztálykirándulások szervezésére Ásványráró. Itt megannyi program várja a VíziVándorokat: strandröplabda, tollas, foci, lovaglás, akadálypálya. Azok akik elég bátrak, és kimerik engedni a hangjukat alkalmuk nyílik megragadni a mikrofont egy karaoke est keretében. Ez minden alkalommal jó hangulatot teremt a meglepetések és a sok nevetés miatt.

  • Időtartam 3 nap
  • Hossz 40 - 60 km
Jelentkezés

Bodrog (Tokaj)

A tábor helyszíne Tokajban a Bodrog partján fekszik, amelytől kettő kilométerre találhatjuk a Bodrogzug bejáratát, amely a Tisza és a Bodrog folyók összefolyása közti ligeterdős terület. Tokajba megérkezve több érdekes látnivaló várja a csapatot. A hangulatos történelmi belvárosban sétálva meg lehet látogatni , a Tokaji Galériát, a Múzeumot, vagy akár a Rákóczi-Dessewffy kastélyt is érdemes felkeresni.

  • Időtartam 3 nap
  • Hossz 40 - 60 km
Jelentkezés